Blog, Egyéb

ÚJ FANCY COLLECTION

A ruhakészítés mindig is izgalmas kihívást jelentett számomra.

Az idei új kollekció elkészítésénél külön figyelmet fordítottam arra, hogy olyan ruhákat tervezzek, amelyek nemcsak a mindennapi eleganciát sugározzák, hanem bátran felvehetők akár egy esküvői ceremóniára is. A Helga Toth új kollekciója egyesíti a klasszikus stílusjegyeket a modern vonalakkal és olyan kollekciós darabokat tartalmaz, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik a viselőjüket.

Az ANIKO ruha a kollekció egyik kiemelkedő darabja!

Egy olyan ruha, amely tökéletesen tükrözi a Helga Toth stílusjegyeit. A ruha fő anyaga egy lenyűgöző márványmintás szövet, amely azonnal magára vonja a figyelmet. A mintás gombok és a széles kézelő tovább fokozzák a ruha eleganciáját. Az ANIKO ruha ideális választás lehet számos különböző eseményre.

Ikonikus Helga Toth darabok!

A CAMILLE overál a kollekció másik ikonikus darabja, amely teljes mértékben a Helga Toth ruhatrendeket tükrözi. A kifinomult megjelenésű overál hangsúlyozza a derekat és a nőies vonalakat. A hátkivágás és a pillangó ujjak egyedi és extravagáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A pliszírozott anyagválasztás pedig, a non plusz ultra benne!

Ruhák akár koszorúslányoknak is!

Az új kollekcióban olyan ruhákat is találunk, amelyek tökéletesen megállják a helyüket akár egy elegáns összejövetelen vagy vacsorán, de akár koszorúslány ruhaként is. A DORKA és ZAFIR ruhák elegáns, mégis kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

Válaszd ki a kedvencedet!

Az új Helga Toth kollekció az elegáns ruhatrendek legjavát kínálja, ahol a stílus és az elegancia találkozik a modern vonalakkal. Legyen szó bármilyen eseményről, a Helga Toth új kollekciójában mindenki megtalálhatja az ideális ruhadarabot az elegáns megjelenéséhez.

Nézd meg a kollekciót és csapj le a kedvenc darabod egyikére!https://www.helgatoth.hu/termekkategoria/fancy/