Méretre készítés

A Helga Toth márka a Ready to wear darabok mellett egyedi tervezéssel és kivitelézéssel foglalkozik, így minden ruhadarabot az igényeid szerint készítünk el.
Minden szezonban készítünk egy mintakollekciót, amelyek közül kiválaszthatod a szerelem darabot, de lehetőséged van több modellből is összeállítani a saját ruhádat.
Természetesen tanácsainkkal folyamatosan segítünk Neked és az anyagkiválasztástól egészen az elkészült ruháig a rendelkezésedre fogok állni.

Milyen méretekben készítjük el a ruhákat?
A Menyasszonyi – és alkalmi ruháinkat minden esetben a megrendelő méretében készítjük el.

Mennyi idő alatt készül el egy ruha?
Magának a ruhának az elkészítési ideje 1-2 hónap, azonban nagyon fontos, hogy az esküvő előtt 5-6 hónappal le kell szerződnünk, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk biztosítani
Számodra az időpontot az adott hónapra vonatkozóan. Ha nyári esküvőt tervezel, érdemes már az év elején megkeresned, hogy biztosan elkészüljön a nagy napra a ruhád, hiszen a nyári
időszak a főszezon számunkra is.

Hány ruhapróba ideális a méretre készítés esetén?
Négy próbára szoktunk szerződni, mert a ruha átadásán próbálunk utoljára. Ha ott esetleg még bármi alakítás szükséges, akkor az esküvő előtt eszközölni tudjuk azt.

Csak méretre készítik a ruhákat?
Ruháinkat minden esetben méretre készítjük, abban az esetben is, ha tökéletes a mintadarab.
Csak néhány ritka esetben van lehetőség arra, hogy az eredeti mintadarabot megvásárolja valaki. Kölcsönzésre kizárólag a mintadarab esetén van lehetőség.

Mennyibe kerülnek a ruhák készítés esetén?
Áraink elsősorban a kiválasztott fazontól, alapanyagtól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés esetén az elképzelésed szerint tervezzük a modelljeinket, így
lehetőségünk van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk. Árajánlatot e-mailben tudunk adni előzetesen az info@helgatoth.hu címen.