Egyéb

Basic darabok a hét bármely napjára

Az idei évben végre elindult a Helga Toth márka BASIC kollekciója, amely a női ruhatár elengedhetetlen alapdarabjait kínálja. A tervezés során kiemelkedő figyelmet fordítottam minden igényre, hogy olyan ruhákat alkothassak meg Nektek, amelyek bármelyik nap tökéletes választást jelentenek. A kollekcióban található darabokat úgy terveztem meg, hogy külön-külön is remekül illeszkedjenek a nők ruhatárába, ugyanakkor egymással kombinálva is tökéletes outfitet alkothassanak.

Kényelmes és letisztult ruhák!

Az egyik legfontosabb szempont volt számomra, hogy kényelmes és letisztult ruhákat hozzak létre, hiszen mindenkivel előfordult már, hogy reggel elindultunk dolgozni majd délután vagy este egy-egy eseményen is meg kellett jelennünk. Ezért minden ruhadarabot úgy terveztem meg, hogy egyszerre hordható legyen magas sarkúval, de ugyanúgy passzoljon sportcipővel is. Így nem kell több ruhát cipelni magunkkal, és könnyedén átalakíthatjuk a megjelenésünket az adott alkalomhoz igazítva.

Stílusos megjelenés minden napra!

A basic kollekcióban megtalálható darabokat olyan színekben és formákban terveztem meg, amelyek időtlenek és sokoldalúak. A hamarosan megjelenő új kollekció kék és fekete színekben lesz elérhető, de természetesen az előző kollekcióban található színekben is rendelhetőek lesznek. Így minden nő megtalálhatja a saját stílusához és ízléséhez leginkább illő darabot.

Egyedi méretre készítés!

Minden megrendelt ruhát teljes mértékben az alakodra és a Te méreteidre szabjuk. Ugye milyen jól hangzik, hogy végre nem kell trükköznöd azzal, hogy épp nagyobb vagy kisebb Rád a választott nadrág? Ha online rendeled meg az álom darabodat, akkor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a méreteidet, de ha inkább rám bíznád a méretlevételt, várlak sok szeretettel Budapest belvárosában, a B72 Stúdióban.

Igazi must have darabok!

Bármelyik darabot is választod a BASIC kollekcióból, nem tudsz mellélőni!

Nézd meg a kollekciót és szeress bele azonnal! https://www.helgatoth.hu/termekkategoria/basic/